Op Gezonde Tour Ambassadeurs Apeldoorn zoekt ambassadeurs

Woensdag 16 maart 2022

Door Apeldoorn Pakt aan

Op Gezonde Tour Ambassadeurs Apeldoorn: een programma om heel Apeldoorn een stukje gezonder te maken. Hoe? Met ambassadeurs!

Ambassadeurs gezocht!

De organisatie van Op Gezonde Tour Ambassadeurs Apeldoorn is nog op zoek naar ambassadeurs! Wie dit zijn? Het zijn mensen in Apeldoorn die het leuk vinden om meer kennis te krijgen van gezonde voeding & leefstijl en hiermee ook graag anderen willen (blijven) inspireren. De training voor de ambassadeurs is gratis! Je krijgt als ambassadeur meer kennis over gezonde voeding & gezonde leefstijl en je gaat hiermee anderen in jouw omgeving inspireren. Dit kan zijn op de school van je kind, bij jouw in de buurt, vrienden en/of familie of bij jou op je werk!

Aan het einde van het programma ontvang je als ambassadeur een certificaat en ontdek je misschien wel een nieuwe passie van jezelf! Het programma duurt 9 weken en wordt deels offline en deels online gegeven. Na de zomer is er nog een leuke terugkomdag, waar ervaringen gedeeld worden en we hopelijk met veel plezier terugkijken op het programma.

Waar gaat Op Gezonde Tour Ambassadeurs van start in Apeldoorn?

Het project gaat starten in Apeldoorn bij Wijkcentrum De Stolp, aan de Violierenplein 101 in de Maten. De kick-off bijeenkomst met alle ambassadeurs staat gepland op woensdag 11 mei van 10.00 tot 11.30 uur.

Wil jij meer weten?

De trainers Dianne Schroten van Beweeg Eet Balans en Ellen Luttikhuis van Vitaal&jij hebben het initiatief genomen om dit project naar Apeldoorn te halen. Het project loopt al een tijd in Amsterdam en Deventer. Dianne is de contactpersoon voor de wijken De Maten en Zevenhuizen. Ellen neemt de wijk Zuid-West voor haar rekening. Wil jij jezelf aanmelden als ambassadeur of meer weten over dit gezonde programma? Je kunt direct contact opnemen met Ellen Luttikhuis via ellen@vitaalenjij.nl 

Wil je meer informatie of direct reageren op deze vacature? Kijk op: Apeldoorn Pakt Aan

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581.
Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!