Opmerkelijke overname

Donderdag 1 april 2010

Door Stadsmens

TéBé evenementen neemt Sport en Speluitleen over van ACCRES. Deze service is geleidelijk aan zo groot gegroeid dat het buiten de maatschappelijke doelstellingen van ACCRES is komen te liggen.

Evenementenverhuurbedrijf TéBé, gevestigd aan Kanaal-Noord 149 te Apeldoorn, is enthousiast dat zij haar verhuurpakket nu verder uit kan breiden met het recreatieve aanbod van Sport en Speluitleen. ACCRES is ingenomen dat de klanten van haar Sport en Speluitleen met de overname door overnamepartner TéBé nu breder  bediend kunnen worden. Hierbij is onder andere te denken aan de bezorgservice die nu mogelijk wordt en daarnaast aan het enorm brede assortiment aan evenementen-ondersteuning, bestaande uit tenten en feestartikelen en facilitaire materialen voor iedere activiteit, van particulier, instelling en bedrijf.

Vanmiddag, woensdag 31 maart 2010 hebben beide directeuren, Tonnie Bruens voor TéBé en Hans Verbeek voor ACCRES, de overname bekrachtigd met het zetten van de  handtekeningen onder de koopovereenkomst. Per direct valt Sport en Speluitleen volledig onder de verantwoordelijkheid van TéBé, die alle lopende verplichtingen per direct heeft overgenomen. Uiteraard zullen alle bestaande relaties hier op korte termijn van in kennis gesteld worden, maar dit heeft gezien de snelle ontwikkeling nog niet plaats kunnen vinden.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Sport en Speluitleen op korte termijn zal verhuizen naar de ruime en goed bereikbare verhuurlocatie van TéBé aan Kanaal-Noord. In de tweede helft van april zal hier nader invulling aan worden gegeven.
De lopende verhuringen gaan één op één over. De klanten die gehuurd hebben op een datum tijdens of na de verhuizing zullen persoonlijk worden geïnformeerd waar zij de gehuurde artikelen kunnen afhalen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!