Oproep aan onze horecaondernemers!!

Maandag 6 januari 2014

Door Karin van der Wekke

Marijke van der Wekke

Zeer gewaardeerde kroegeigenaren en cafébazen van Apeldoorn. Dit blog is een oproep aan jullie. U die mijn vrijdagavonden en zaterdagen zo’n kleurrijke invulling geeft. U die ik zo waardeer en waar ik een groot aandeel van mijn maandelijkse inkomsten spendeer. Aan u wil ik het volgende verzoek voorleggen:

Ik wil deze Olympische Spelen Mark Tuitert over de streep schreeuwen samen met mijn mede sport liefhebbende Apeldoorners. Onder het genot van Glühwijn, broodjes rookworst, en oké toch ook wat biertjes wil ik strak van de spanning zien hoe Ireen Wüst haar 3e gouden medaille binnensleept. Ik wil meehuilen met Sven na elke verkeerde wissel. En lachen als Erica Terpstra weer niet volledig nuchter aanschuift bij een willekeurig radioprogramma. En dit alles wil ik ervaren in de behaaglijke omgeving van een verwarmde tent met groot scherm.

Al is het maar 1 rit. Neem bijvoorbeeld de 1500 meter voor heren. Deze wordt verreden op zaterdag 15 februari op het uitstekende tijdstip van half 3 ’s middags. Het mooie aan de 1500 is dat in principe iedereen kan winnen. Grote held Mark Tuitert zal zijn titel verdedigen, maar ook Koen Verweij en Sven Kramer zouden zo maar eens voor een verassing kunnen zorgen.

Ach de zomer is nog zo ver, en de kans dat Nederland ver gaat komen op het WK is redelijk klein. Daarom zijn de Olympische Spelen een uitstekend moment om een voorschot te nemen op wat wellicht niet eens komen gaat. Want welke kans achten we nou groter? Sven Kramer die goud pakt in Sotsji of Arjan Robben die deze keer wél raak schiet tegen Spanje? Daarom denk ik dat we hier met zijn allen op moeten inspelen. Want gezamenlijk een wedstrijd kijken waarbij Nederlands succes een zekerheidje is lijkt me een aardige win-win situatie. Ik help wel mee opruimen!

Alvast vriendelijk bedankt,

Karin van der Wekke

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!