Oranje Strikken voor Apeldoornse Koninginnedagactiviteiten

Donderdag 25 april 2013

Door Redactie

Feit:
De Boerderij in Beekbergen, Scouting Hertog van Gelre, De Apeldoornse Oranje Kermis, horecaondernemer Jacco Talen en de Krönungsmesse ontvingen tijdens een speciale bijeenkomst onder leiding van onze burgemeester Berend een Oranje Strik voor de bijzondere initiatieven om van Koninginnedag 2013 een speciaal feest te maken.

Commentaar:
Het was een warme bijeenkomst. Wat mij vooral trof was de zinsnede van de burgemeester dat in Apeldoorn zoveel gemeenschapszin is. Een compliment wat ik onderschrijf. Noem mij een grote stad in Nederland waar vanuit de gemeenschap – vaak zonder subsidie – zo veel activiteiten worden georganiseerd. Koninginnedag spant wat dat betreft de Kroon. Voor de kleintjes, pubers en ouderen, voor iedere leeftijdsgroep zijn er activiteiten.

Terzijde:
Zijdelings vroeg ik aan de burgemeester wat de plannen zijn met de oude Beatrixen (portretten, bustes). Mijn voorstel was om deze portretten voor een goed doel te veilen. Berends was daar op tegen: “Maar meneer Rump, u gaat onze majesteit toch niet per opbod verkopen”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!