Paul Blokhuis zet 500ste deelnemer van de Bestuurdersacademie in het zonnetje

Vrijdag 12 september 2014

Door StrangeArt

StrangeArt

Sinds het voorjaar van 2011 wordt in Apeldoorn door de Bestuurdersacademie een aanbod gedaan op het gebied van deskundigheidsbevordering voor verenigingen en stichtingen. De trainingen worden gegeven door trainers die zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector, beroepshalve en/of als vrijwilliger, hun sporen hebben verdiend. Dit allemaal in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen. De Bestuurdersacademie is een samenwerkingsverband tussen de Sportraad en het Verenigingsburo (onderdeel van Stimenz) en is bedoeld voor de burgers van Apeldoorn die zich vrijwillig inzetten bij een vereniging of stichting in een bestuursfunctie of anderszins.

Erik Bakker was de gelukkige en ontving uit handen van de wethouder Paul Blokhuis het boek Menskracht dat door Jan Kuipers, één van de trainers van de Bestuurdersacademie is geschreven. Samen met Reinier Plante geeft Jan de training Voorzitter. Erik Bakker is een actief mens. Hij werkt als software programmeur en speelt in zijn vrije tijd trompet. Daarnaast zet Erik zich ook in voor anderen, want hij is vice-voorzitter van muziekvereniging Juliana Uddel en vrijwillige jongerencoach bij Hfftig.

Wethouder Blokhuis prees Erik, maar ook de andere aanwezige voorzitters voor hun inzet en hun betrokkenheid. “Apeldoorn wordt landelijk gezien als dé vrijwilligersstad en Apeldoornse initiatieven worden in de Haagse politiek vaak geprezen, aldus de Apeldoornse wethouder.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!