PlanC zoekt modellen voor Kunstroute

Dinsdag 3 april 2018

Door Redactie

PlanC, de vintagewinkel van Caroline Wilms Floet is inmiddels een vaste waarde op de Kunstroute. Caroline komt uit Leiden, vandaar dat haar keuze is gevallen op een schilder uit de Sleutelstad: Hanno Bentveld. Op zondag 8 april is hij aan het werk in PlanC aan de Stationsstraat 30.

Leiden ligt vlakbij de kust. Het strand is dan ook een van de meest geliefde onderwerpen van kunstschilder Bentveld. ,,Daarom lijkt me een aardig idee om badmode uit de jaren zestig te laten showen”, oppert Caroline Wilms Floet.

Maar er is 1 probleem. Een van haar vaste modellen heeft moeten afzeggen en zelf acht ze zich niet meer geschikt voor de maatjes 36 en 38. Kortom: Caroline zoekt modellen voor haar ”nieuwe” (ongedragen) badmode uit die mooie dagen van weleer.

Modellen die van vintage houden kunnen zich melden bij Caroline. Net als alle medewerkers aan de Kunstroute krijgen ze daarvoor geen financiële vergoeding. Wel een warm onthaal met veel thee in PlanC.

De Kunstroute, een wandeling door binnenstad langs 14 locaties) is aanstaande zondag van 13 tot 17 uur. Plattetgrondjes liggen gereed bij onder meer ACEC, CODA, PLanC en Klein Berlijn.

Meer informatie en aanmelden modellen: PlanC.apeldoorn@gmail.com of een berichtje achterlaten op instagram: vintagesportswear.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Kunst Kunstroute

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!