Politie houdt auto-inbreker aan

Vrijdag 7 november 2014

Door Redactie

© Peter Vroon

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 6 november 2014 een 42-jarige auto-inbreker uit Apeldoorn aangehouden in Ugchelen die in een nacht tenminste twee keer op heterdaad betrapt is bij het plegen van een auto-inbraak. Van een derde auto-inbraak moet nog aangifte worden gedaan.

Op de Ugchelsegrensweg had een bewoner de man overlopen. Hij zag dat de man buiten bij zijn auto bezig was en heeft hem vastgegrepen. Uiteindelijk slaagde de verdachte erin om te ontkomen. Verderop vond de politie een fiets met een rugtas waar gestolen spullen in bleken te zitten. Van de verdachte ontbrak op dat moment ieder spoor totdat er een melding uit de Cloese kwam van een auto-inbreker die was overlopen.

Op de Europaweg in Apeldoorn werd de verdachte uiteindelijk door de politie aangetroffen. Op basis van het signalement kon hij worden aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Hij wordt verdacht van tenminste drie auto-inbraken of poging daartoe.

 

Bron: Politie.nl | Laatste update: 06-11-2014 | 15:29

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!