Help de bevolking van Oekraïne

Poll: politieheli vaker boven Apeldoorn, goed of juist niet?

Maandag 25 april 2016

Door Redactie

Naar aanleiding van het artikel op Apeldoorn Direct vorige week kwamen er flink wat reacties los. Zo reageerden lezers onder meer dat ze het zonde van het milieu vinden dat die politiehelikopter steeds maar weer ingezet wordt. Een Apeldoorner denkt er het zijne van: ,,Wat een onzin, het komt gewoon doordat er meer mensen met kronkels in de kop rond lopen, en door de crisis mensen in problemen raken en gekke dingen doen”, meldt hij.

Toch waren er ook positieve reacties. Zo zegt iemand: ,,En maar zeuren dat we oom of tante agent niet zien en dat het zo onveilig wordt. Wees blij dat ze er zo af en toe zijn ook in de lucht.” Iemand anders is het daarmee eens: ,,Waarom zeuren over een heli die overvliegt? So what? Die mensen doen ook hun werk maar, als er een ongeluk is gebeurd moet er ook een traumaheli komen meestal. Ik kijk er echt niet van op als ik er een hoor, voor je het weet is ie ook weer weg.”

Afgelopen woensdag nog vloog de Politieheli weer boven Apeldoorn en opnieuw werd er op de besloten Facebookpagina ‘Je bent een Apeldoorner als’ druk gespeculeerd over wat er aan de hand zou zijn. Sommigen vroegen zich af of er misschien vast een soort testvlucht gemaakt wordt voor als straks op 6 mei de Giro in Apeldoorn start, maar zoals gemeld in ons artikel vorige week hoeft er niet per se wat aan de hand te zijn.

Door alle ophef zijn we benieuwd naar jouw mening, wat vind jij ervan dat de politiehelikopter steeds vaker boven Apeldoorn lijkt te vliegen?

Wat vind jij ervan dat de politiehelikopter steeds vaker boven Apeldoorn lijkt te vliegen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?