Preuvenement Eglantier geslaagde make-over van Geraniummarkt

Zaterdag 19 mei 2012

Door Joke de Wolde

Joke de Wolde

Wegens een druk programma op deze vrije vrijdag na Hemelvaart, was het preuvenement op de Eglantier het eerste evenement dat op ons lijstje stond. En dat was eigenlijk jammer… Diverse ondernemers waren nog bezig met het inrichten van hun tenten, maar wat beloofde het een fantastisch evenement te worden.

Was vroeger traditioneel de dag na Hemelvaart voor de Geraniummarkt op de Eglantier, waarbij het inderdaad op bloemen ging, de laatste jaren heeft de winkeliersvereniging voor een andere aanpak gekozen. En wat een goede keuze. Het preuvenement op de Eglantier heeft zich ontwikkeld tot een serieus en stijlvol, chique zelfs, evenement. Waar gerenommeerde horeca-ondernemingen uit Apeldoorn graag acte de presence geven. Om ze even bij name te noemen: Sakura, Heerlijckheyt Het Loo, De Prinsehove, Loempia Company, Sizzles, De Brugwachter en de Ruggestee.

Natuurlijk werd er ook aan de kinderen gedacht, traditioneel was de Doe Fabriek aanwezig, deze keer op het terrein achter de kerk, waar ook een groot springkussen te vinden was en een groot, overdekt terras. Er waren overigens meer overdekte terrassen, zodat een bui je niet hoefde te weerhouden.

Een geslaagd evenement waarbij we iets te vroeg kwamen, maar waar vrienden en collega’s nadien goed over te spreken waren. Een Preuvenement die zeker voor herhaling vatbaar is.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?