Proef-Locaal Het Achterom over naar nieuwe uitbaters

Maandag 13 mei 2024

Door Redactie

Na 2,5 jaar dragen Marjolein Klomps en Theo Gerrits het gastvrije stokje per 1 augustus over aan Wesley Jongma en Mathilde van der Ploeg. Als gasten zijn Wesley en Mathilde zijn de afgelopen jaren verknocht geraakt aan Het Achterom. Na vele gezellige avonden bij de open haard met een glas port en zomerse dagen in de stadstuin van het café, koesteren de jonge ouders de droom om de ‘verborgen parel van Apeldoorn’ over te nemen.

De passie voor de horeca en liefde voor gastvrijheid is iets wat de oude en nieuwe ondernemers gemeen hebben, zo legt Mathilde uit: “Marjolein en Theo hebben deze mooie plek de afgelopen jaren op de kaart gezet. Twee jaar geleden stond ik aan de bar en zei: ‘als jullie hier ooit stoppen dan moet je me bellen!’ Toen was het een opmerking met een knipoog en nu gaat het gewoon echt gebeuren. Marjolein heeft al haar liefde hier ingestopt en wij hebben heel veel zin om het op dezelfde voet voort te zetten en het ook eigen te maken.“

Vanaf 1 augustus gaat Het Achterom over op de nieuwe eigenaren. Gedurende de overname blijft het Proef-Locaal open, wat betekent dat je elke vrijdag, zaterdag en zondag kunt genieten van borrels met hapjes.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!