Programma BLUE Village 2024 bekendgemaakt

Woensdag 22 mei 2024

Door Jasmijn ten Napel

Apeldoorn maakt zich op voor een uniek evenement: het Blue Light United Event (BLUE), dat van 23 tot en met 25 mei 2024 plaatsvindt. Naast een scala aan sportieve activiteiten, belooft de line-up voor het BLUE Village een gevarieerd programma te bieden voor alle bezoekers.

Dag 1: donderdag 23 mei

Douwe Bob opent het BLUE Village op spectaculaire wijze. De Nederlandse singer-songwriter, bekend van hits zoals “Slow Down” en “Multicoloured Angels,” zal de bezoekers met zijn kenmerkende stem en muziekstijl verwelkomen. Na Douwe Bob volgt ABBA Gold Europe, een van de meest populaire ABBA-tributebands. Met hun energieke optredens en nauwkeurige weergave van de legendarische Zweedse popgroep, zullen zij de eerste dag op feestelijke wijze afsluiten.

Dag 2: vrijdag 24 mei

Op vrijdag treedt het cabarettrio De Tunes op. Bekend om hun humoristische liedjes en scherpe teksten. Het trio staat garant voor een avond vol humor en muziek, en hun optreden vormt een mooie overgang van de sportieve activiteiten naar een gezellige avond in het BLUE Village.

Dag 3: zaterdag 25 mei

Zaterdag begint met een optreden van Niels Geusebroek, de artiest die bekend werd door zijn deelname aan “The Voice of Holland” en hits zoals “Year of Summer.” Hij zorgt voor een inspirerende start van de laatste dag van BLUE. Later op de dag neemt Alain Clark het podium over. Clark, met zijn soulvolle stem en hits zoals “Father and Friend” en “Back in My World.”

Daarnaast biedt het BLUE Village tijdens alle dagen een breed scala aan activiteiten. Bezoekers kunnen genieten van een infomarkt, demonstraties, clinics en een uitgebreide foodcourt. Het is een plek waar sport en cultuur samenkomen, en waar hulpverleners en bezoekers op een ontspannen manier kunnen samenkomen.

Toegang en Activiteiten

De toegang tot het BLUE Village is gratis, wat het evenement nog aantrekkelijker maakt voor een breed publiek. De activiteiten in het BLUE Village zijn gericht op alle leeftijden, met speciale aandacht voor zowel kinderen als volwassenen. Naast de optredens zijn er doorlopende demonstraties van hulpdiensten, interactieve workshops en informatiestands van diverse organisaties.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!