Programmeur voor Festival Amateurkunst Apeldoorn gezocht

Woensdag 29 maart 2023

Door Apeldoorn Pakt aan

De Culturele Pleinmarkt Apeldoorn zoekt op termijn een nieuwe vrijwillige programmeur.

De Culturele Pleinmarkt (CPM) organiseert al meer dan 50 jaar het Festival Amateurkunst Apeldoorn en is de gezelligste en grootste culturele ontmoeting van en voor Apeldoorners. Jaarlijks komen vele duizenden Apeldoorners op dit evenement af.
De CPM laat bezoekers kunst en cultuur beleven, brengt ze in contact met het culturele veld en stimuleert ze daardoor om zelf actief te worden.
Er wordt nauw samengewerkt met Orpheus, Gigant, Stichting Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten en andere deelnemers aan het Platform Amateurkunst.

Als programmeur ben je onder andere verantwoordelijk voor de programmering van de podia en zorg je jaarlijks voor een uitgebalanceerd programma. Werf en stuur je de vrijwilligers aan die rond de podia actief zijn, zoals presentatoren, begeleiders kleedkamers en techniek.

Ook zijn ze naarstig op zoek naar een nieuwe voorzitter. CPM is een vrijwilligersorganisatie. In het bestuur zijn de taken in portefeuilles verdeeld. Naast het bestuur zijn er tijdens het festival veel vrijwilligers actief.

Voor meer informatie/aanmeldingen: Culturele Pleinmarkt | Apeldoorn Pakt Aan

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581. Kijk voor meer vrijwilligersvacatures op: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!