Help de bevolking van Oekraïne

Real X is cool!

Maandag 31 januari 2011

Door Ingeborg

Zondag was het dan zover! Wedstrijden skateboarden bij Real X. Alle leeftijden mochten meedoen en de opkomst was groot. Rond de zeventig kinderen hadden zich ingeschreven!
In de grote hal is het altijd een beetje koud, maar dat deert de skaters niet. Met wijde broeken, coole petjes, mutsen en hun skateboard eerst een beetje ‘in-skaten’…daar wordt je vanzelf warm van. Met open mond kijk ik naar de prachtige sprongen die ze maken. En dan moet de wedstrijd nog beginnen…
In de ‘grote kom’ (zie foto) gaat het zich afspelen en daar worden bizarre moves geshowd. Voor D&R fotografie een uitdaging om hier mooie shots van te maken, maar het is Dimmen & Robin gelukt mooie plaatjes te schieten. Er zijn vele honderden foto’s genomen waarvan wij er maar een paar kunnen laten zien.
Mijn kinderen skaten zelf ook bij Real X en het valt me iedere keer weer op wat voor heerlijke, relaxte sfeer daar hangt. Onderling gaan de kinderen respectvol met elkaar om en dat voel je als je de enorme hal inloopt. Klein en groot skaten samen, kletsen samen, drinken samen en helpen elkaar.
Ik hoop dat  kinderen nog lang van van Real X mogen genieten. Ik vind het een super initiatief.

Foto’s: D&R Fotografie

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?