Restaurant Bon Vivant op zoek naar een nieuwe exploitant

Dinsdag 23 april 2024

Door Jasmijn ten Napel

Restaurant Bon Vivant, een gevestigde naam aan de Loolaan in Apeldoorn, is op zoek naar een nieuwe, gedreven exploitant om het stokje over te nemen. Al sinds 1994 is Bon Vivant een begrip in Apeldoorn, waar gasten met plezier komen genieten van klassieke Franse keuken in een sfeervolle ambiance.

Van der Weijden Vastgoed (VDW) kondigt aan op LinkedIn dat het op zoek is naar een nieuwe exploitant om het roer over te nemen en de culinaire traditie van Bon Vivant voort te zetten. Maar wie is de geschikte kandidaat voor deze uitdaging?

Leven genieter

Voorheen was het pand een pannenkoekenhuis, waarna ze zich specialiseerde in de Franse keuken met wildgerechten: Bon Vivant, wat letterlijk “leven genieter” betekent in het Frans. Ze bevinden zich op de Loolaan, wat eens bereden werd door koninklijke koetsen. Allereerst is er het pand zelf, erg architectonisch dat al van veraf herkenbaar is en nieuwsgierigheid opwekt bij voorbijgangers. En de ligging, strategisch gelegen nabij een toeristische trekpleister: Paleis het Loo.

De nieuwe exploitant van Bon Vivant staat voor een uitdaging, maar ook voor een unieke kans. Met een tal aan mogelijkheden voor groei en innovatie kan de nieuwe eigenaar zijn stempel drukken op het pand.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!