Restaurant Shabu Shabu klaar voor bezoek van twee reuzen

Donderdag 19 januari 2017

Door Redactie

Restaurant Shabu Shabu aan de Stationsstraat maakt zich op voor de komst van twee heren die tot de langste mensen op aarde behoren. Morgenavond (20 januari) dineren de Marokkaan Brahim Takioullah (2.46 meter) en van Abdramane Dembele (2.37 meter) uit Ivoorkust bij Shabu Shabu en dat vraagt om wat aanpassingen.

Shop director Yvonne Tse-Kok van Shabu Shabu verwacht nauwelijks problemen. De lange mannen en hun gevolg krijgen een rustig plekje in de zaak. De reuzen zitten naast elkaar op een geriefelijke bank die tot het vaste meubilair van het restaurant behoort. Tegenover het tweetal zit niemand. Stoelen zijn weggehaald om de heren extra beenruimte te verschaffen. ,,Onze langste medewerker van bijna twee meter heeft het uitgeprobeerd’’, lacht de gastvrije Yvonne Tse-Kok, die verder nauwelijks problemen verwacht. ,,Ze mogen alles eten. Een speciaal dieet hebben ze niet.’’ Tegen de klok van 19.15 uur worden de rijzige gasten verwacht. ,,Wij zijn er klaar voor’’, aldus Yvonne.

Het tweetal arriveert morgen rond 17 uur in Apeldoorn voor een bezoek aan winkel Pretty Tall in de Maten. Ze slapen in Hotel Apeldoorn in bedden op maat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!