Samenwerking Life’s Delicious en de Braamhof

Vrijdag 26 april 2013

Door advertorial

“Die van die olijven” zijn inmiddels veel meer dan alleen van olijven. Echtpaar Frank en Erna Henneberke is een ondernemend stel. Een aantal jaren geleden zijn ze begonnen met de verkoop van olijven onder de naam Life’s Delicious. Olive sweet olive, de zoete olijven, waren nieuw destijds en in het begin een speerpunt. De kreet “Bah, wat lekker” werd een begrip.

Inmiddels is het assortiment van Life’s Delicious fors uitgebreid. Ik kijk mijn ogen uit in de kraam, waar allerlei delicatessen te vinden zijn. Van diverse broodsoorten, tot worstjes, kazen, tapas en olie. Ook voor catering kun je bij Life’s Delicious terecht “We zijn constant op zoek naar vernieuwing, andere producten” zegt Frank. “Daarom vonden we ook dat we in dit seizoen asperges moeten kunnen aanbieden”. Life’s Delicious zocht contact met De Braamhof, eveneens een begrip in Apeldoorn, en kan nu een prachtig asperge-pakket aanbieden. Met diverse soorten ham, olie en gerookte zalm en asperges van De Braamhof. Een mooie samenwerking tussen twee Apeldoornse helden. Zoek je naar recepten, of variaties om je asperges te serveren, vraag Erna of Frank naar de mogelijkheden.

Life’s Delicious kun je op donderdag vinden naast Huis 56 in Ugchelen en zaterdag op de markt in Apeldoorn. (Note: dit weekend is er kermis op het marktplein en staat de kraam van Life’s Delicious ook naast Huis 56)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!