Seks, drugs en rap met de Kraaien

Zondag 3 april 2016

Door Henk Schrier

Peter Vroon

De Kraaien, de Haagse rapband die bekend werden met de hit ‘Ik Vind Je Lekker’, is terug. Gisteravond, zaterdag 2 april, speelden ze in de redelijke gevulde Gigant in Apeldoorn. Het podium van de Gigant stond propvol met de band, frontmannen Neurbert El Halt, Prins Clit In Paanham, Bernd Gansebev en eyecatcher ‘Ekstertje’, die later een stripster blijkt te zijn die halverwege de set een nummer topless gaat.

Na dit nummer, waar ze haar rode bh verruild heeft voor een zwart topje, weet ze sommige mensen in het publiek het hoofd nog op hol te brengen, met haar strelingen en aanrakingen. Hun frontman zweept het publiek op, nodigt ook de zaal dan ook uit om halverwege de show tegenover elkaar te gaan staan, om vervolgens lekker tegen elkaar te gaan ‘beuken’.

De band brengt de Gigant in beroering, de bass dreunt de lekker zaal in, het publiek is opgezweept, alles kan en mag, niks moet is het motto bij De Kraaien. Het publiek geniet danst, drinkt en maakt lol. De Show die ze in Gigant geven bruist dan ook van energie met nodige knipogen richting sex en drugs, de show heeft een zeer hoog entertaiment gehalte met catchy meezingers als ‘Pechvogel’, ‘Pony’ en uiteraard ‘Ik vind je lekker’. Hun nieuwe album, wat met veel Haagse bluf ‘Goud’ is genoemd, heeft al de nodige goede recenties te pakken. Al met al een geslaagde avond die soms op het randje zat, maar zeker een aanrader is om heen te gaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!