Help de bevolking van Oekraïne

Speelgoedbank opent deuren aan Fabianusstraat

Vrijdag 5 oktober 2018

Door Redactie

Speelgoedbank “De Schatkist” gaat verhuizen. Per 10 oktober opent de Speelgoedbank haar deuren aan de Fabianusstraat 4 in Apeldoorn Zuid. Na zes jaar in de voormalige Finse School aan de Eksterweg moest de speelgoedbank op zoek naar een nieuwe locatie. De Finse school wordt verkocht. Met hulp van woningcorporatie De Woonmensen kan de Speelgoedbank in dezelfde wijk haar winkel voortzetten.

Speelgoedbank De Schatkist is “de speelgoedwinkel zonder kassa” speciaal voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. In deze gezinnen is het geld hard nodig voor huisvesting, eten en kleding. Het aanschaffen van speelgoed voor de kinderen is daardoor (tijdelijk) niet mogelijk. Vier keer per jaar kunnen deze kinderen speelgoed en boeken komen uitzoeken bij De Schatkist. Zodat zij, net als leeftijdsgenootjes kunnen genieten van speelgoed en een mooi boek.

Dankzij speelgoedinzamelingen, donaties, sponsoren en vrijwilligers kan de speelgoedbank twee keer per maand de kinderen en hun ouders verwelkomen. Op de website www.speelgoedbankapeldoorn.nl vindt u alle informatie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?