Spetterend 2011!

Vrijdag 31 december 2010

Door Ingeborg

2010 was voor Apeldoorn Direct een bewogen jaar. Wat is er veel gebeurd! AD officieel opgericht door een initiatief van Max Dammers. Creatieve, betrokken Apeldoorners erbij gevraagd en gaan met die banaan!
Onze visie; er zijn voor en door Apeldoorners en dat is ons goed gelukt, vinden we zelf.
Wij hebben verschillende hoogtepunten beleefd met z’n allen. Apeldoorn Direct heeft veel vaste bloggers en buzzzers gekregen, waarvan er 1 zelfs nu blogt op Fok.nl. De gemeenteraad zag dat Apeldoorn Direct werkt en vroeg ons om wekelijks te mogen bloggen op onze site. Op deze blogs wordt veel gebuzzzed en daar zijn wij erg blij mee. Er zijn bloggers bijeenkomsten georganiseerd met een grote opkomst, hier gaan we uiteraard mee door in 2011. Ook de commerciële tak die we opgezet hebben begint zijn vruchten af te werpen. Natuurlijk was ons hoogtepunt de licentieaanvraag, die we niet gekregen hebben. Maar niet getreurd, wij gaan met volle enthousiasme verder met dit team. Daarnaast hebben we nog veel mooie toekomstplannen voor Apeldoorn in petto.

Wij als team van Apeldoorn Direct wensen alle Apeldoorners een spetterend 2011 toe en hopen op veel mooie blogs en buzzzes in de toekomst!

Max Dammers, Tamara Buis, Reinier Groenendijk, Peter Vroon & Ingeborg Leerkes

Foto: Jeroen Taalman

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!