Sponsoren voor event ‘100 Talentvolle Vrouwen’ gezocht

Maandag 18 februari 2013

Door Redactie

Eigen logo

Op vrijdag 8 maart 2013 laten talentvolle vrouwen zien wat ze kunnen. Dat doen ze door op die dag onbetaald werk te verrichten in een bedrijf of organisatie in en om Apeldoorn. Die dag is gratis voor de deelnemers, maar kan helaas niet kosteloos worden georganiseerd. Daarom zoekt de organisatie nog enkele sponsoren om een bijdrage te leveren.

De initiatiefnemers organiseren onder de titel ‘100 talentvolle vrouwen’ jaarlijks op 8 maart een event waarin vrouwen kunnen laten zien wat ze de maatschappij te bieden hebben. Dit doen zij o.a. door te zorgen voor on- en offline publiciteit, waardoor de talenten van elke deelnemende vrouw goed in beeld komen. De deelnemende vrouwen hebben diverse achtergronden zoals directiesecretaresse, schrijver, managementassistent, coach/trainer, medewerkster P&O en MT-lid. Ze willen hun talent weer laten bloeien en groeien. Op dit moment zijn er 30 vrouwen die weer aan de slag willen.

Om een financiële bijdrage te leveren aan de organisatiekosten van dit event, hebben zich al diverse enthousiaste sponsoren aangemeld. Deze zijn terug te vinden op www.100talentvollevrouwen.nl. Graag ziet de organisatie dat aantal nog groeien. Financiële betrokkenheid is daarom meer dan welkom om de dag ook financieel tot een succes maken.

Hoe kan een sponsor bijdragen? Door middel van een stukje tekst en bedrijfslogo op de website sympathie te betuigen, door items voor de goodybag te sponsoren, zoals een ruikertje, cadeaubon, sfeerkaarsje, een wenskaart, iets lekkers of een boek(je) over inspiratie en motivatie. Of door (een deel van) de rekening van de bloemen en/of de hapjes en drankjes te betalen.

Als bedankje voor deelname aan deze geweldige dag ontvangen de sponsoren een uitnodiging om te komen luisteren naar de enthousiaste verhalen bij de afsluitende bijeenkomst in Apeldoorn.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Elly Wijnands via info@100talentvollevrouwen.nl. Op www.100talentvollevrouwen.nl is meer te lezen over het event, de deelnemers en sponsoren.

De organisatie rekent op steun van sponsoren voor deze dag en zo talent weer aan het werk te helpen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!