Stadsakkers levert groente direct van het Apeldoornse land

Donderdag 5 september 2013

Door advertorial

StadsAkkers is een tuinbouw bedrijf dat een waardevolle werkplek biedt voor vrijwilligers, mensen zonder werk of mensen uit een zorgvoorziening. Op die manier komt de groente- en fruitproductie tot stand. Er wordt groente gekweekt die wordt weggegeven aan de Voedselbank en er wordt groente verkocht aan restaurants en buurtbewoners. De tuinbouwactiviteiten staan onder deskundige leiding van een klein team dat zowel opleiding als ervaring hierin heeft.

Wij verwelkomen je graag als klant van de StadsAkkers.

Je bent van harte welkom om, tegen een voordelige vergoeding, verse groente, aardappels en fruit van het land mee naar huis te nemen.

Iedere dinsdag laten wij je via onze website weten welke groente er op zaterdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur opgehaald kan worden, zie daarvoor ‘Oogst van deze week’.

Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken; Stuur dan uiterlijk voor elke vrijdagochtend 09.00 uur een email MET JE BESTELLING aan ons  via het contactformulier op onze site of via info@stadsakkers.nl . Vermeld daarbij ook graag even je telefoonnummer.

Op zaterdagochtend kan je het bestelde dan ophalen. Liefst zo gepast mogelijk geld mee, want we hebben nog geen bakken kleingeld of pin.

Jouw bijdrage maakt het mogelijk om volgend jaar alle kosten te dekken voor de nieuwe oogst. Misschien ken je ook mensen in je omgeving die gebruik willen maken van deze mogelijkheid en die bij willen dragen aan een goed doel. Kortom; zegt het voort!

Heel graag tot ziens!

www.stadsakkers.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!