Stagiaires gezocht voor Apeldoorn Direct

Maandag 21 januari 2013

Door advertorial

Apeldoorn Direct is voor Max.nl de site waar in de dagelijkse praktijk vele nieuwe dingen kunnen worden uitgevonden. Hierdoor is Apeldoorn Direct een ideale omgeving voor studenten om in de praktijk van Max.nl ervaring op te doen.

Momenteel hebben wij binnen Apeldoorn Direct twee stageplekken:

stagiaire webredactie
Wij zoeken een stagiaire die de webredactie van Apeldoorn Direct gaat ondersteunen. Dit houdt in het schrijven van berichten en blogs, het activeren van de mensen in de community en het uitdenken en uittesten van nieuwe formats.

Apeldoorn Direct heeft maandelijks meer dan 30.000 bezoekers en is uitgegroeid tot een van de grotere sites van Apeldoorn.

stagiaire wordpress ontwikkelaar
Binnen een team van ervaren ontwikkelaars ga jij zelfstandig een plugin ontwerpen en ontwikkelen waarmee we de laatste mogelijkheden Google+ volledig kunnen integreren in onze sites. Uiteraard zal deze ook binnen Apeldoorn Direct worden ingezet.

Google+ is de snelst groeiende social media platform in Nederland. Het is de verwachting van Max.nl dat Google+ snel terrein gaat veroveren ten opzichte van de andere social media.

Heb je interesse of wil je meer weten over een van deze stageplekken mail dan naar info@max.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?