Stichting BabyJump ontvangt kerst gift van Stichting Meisjesweeshuis

Donderdag 21 december 2023

Door Redactie

In de aanloop naar Kerst heeft Stichting BabyJump onlangs een gulle donatie ontvangen van Stichting Meisjesweeshuis Apeldoorn. De kerst gift, ter waarde van €2500,-, werd officieel overhandigd door bestuurslid Anke Vertommen aan twee vertegenwoordigers van Stichting BabyJump.

Betrokken gemeenschap

Anke Vertommen deelde dat alle zes bestuursleden van St. Meisjesweeshuis Apeldoorn de mogelijkheid kregen om een bedrag te schenken aan een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt. De keuze viel op Stichting BabyJump, waarmee ze hun betrokkenheid bij de lokale gemeenschap wilden tonen.

Hulp voor aanstaande ouders

Stichting BabyJump is dankbaar voor de genereuze donatie en waardeert het warme hart van Anke Vertommen. Deze bijdrage stelt de stichting in staat om vele aanstaande ouders in Apeldoorn en omgeving te ondersteunen, vooral degenen die het financieel minder breed hebben. Zorgverleners betrokken bij aanstaande ouders of pasgeborenen, zoals verloskundigen, huisartsen, en kraamverzorgsters, kunnen bij Stichting BabyJump een pakket met babykleding voor het eerste levensjaar aanvragen. Bovendien hebben aanstaande ouders de mogelijkheid om extra benodigdheden zoals bedden, badjes, kinderwagens, en andere items te kiezen.

Voor meer informatie over wat de stichting verzamelt en weggeeft, kunt u terecht op de website van BabyJump.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!