Stop met de Staatsloterij

Maandag 29 september 2014

Door StrangeArt

StrangeArt

Al jaren speel ik automatisch mee met de Staatsloterij, zelden win ik wat, hooguit eens een keer een tientje. Statistisch gezien zou ik vaker een prijs(je) moeten krijgen, niet zozeer een hoog bedrag, maar wel vaker een prijs in de lage bedragen.

Ook al jaren wil ik het abonnement opzeggen, maar ja dat moet schriftelijk en ik stel het steeds uit. Vandaag toch maar de brief de deur uitgedaan. Waar rook is, is vuur. Ik vertrouw de Staatsloterij niet meer. Waarom? Zie onderstaand citaat van het ANP/Volkskrant en lees ook eens deze krant over het sterke vermoeden van fraude.

Vandaag werd bekend dat de Kansspelautoriteit een officieel onderzoek is begonnen naar malversaties binnen de Staatsloterij. De toezichthouder van de gokbranche heeft aanwijzingen dat diverse trekkingen niet volgens de regels zijn verlopen. Oud-werknemers van het Griekse bedrijf Intralot, dat sinds 2010 de loterijsystemen beheert, vrezen dat er gesjoemeld wordt met de uitslag van de grootste loterij van Nederland (ANP).

Wat en wie kun je tegenwoordig nog vertrouwen?, met vlees wordt gesjoemeld, banken zijn goed in woekerpolissen en Albert Heijn verkoopt ambachtelijke (!) runderslavinken met vijf verschillende suikers en (volgens oud slagersrecept) acht E nummers.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?