Studio ’55 groot succes

Donderdag 26 mei 2011

Door Ingeborg

Afgelopen zaterdag werd voor het eerst Studio ’55 georganiseerd in de Nettenfabriek. Tussen 20.00 en 02.00 uur werd daar een gigantisch dansfeest gehouden. Thema was jaren ’70 en ’80 muziek en dat hebben we gemerkt. Heerlijk de muziek uit die tijd, Prince, ABBA en de BeeGees werden met volle overgave gedraaid door Rep Ringel. Ervoor was er nog een band, waar de bezoekers wat minder enthousiast over waren. En ook was er een leuke travestie act van diva Zsa Zsa.
Alles was tot in de puntjes verzorgd. Je kon met een oude Amerikaanse auto opgehaald worden van het Leienplein om naar de Nettenfabriek gebracht te worden. Daar aangekomen stonden lakeien je op te wachten en brachten je naar de dansvloer.

Publiek was hoofdzakelijk tussen de 30 en 50 jaar en gingen stuk voor stuk volledig uit hun dak. Iedereen stond te swingen en sommigen hadden zelfs speciale kleding aangetrokken met glitters, boa’s en pruiken. Erg leuk om te zien! Spontaan waren er nog een aantal jongens van de dansgroep ComeCorrect die de show steelden met hun kunsten. Een genot om naar deze breakdancers te kijken!
Ik hoorde van de organisatie dat er 500 personen naar binnen mochten en er ongeveer 300 zijn geweest. De opkomst voor de eerste keer was dus groot. Ik kijk terug op een heerlijke avond dansen (want waar kan dat nu in Apeldoorn behalve in Club Entrance en Moods?)… en dan vooral op die speciale jaren ’70 en ’80 muziek.
In het tweede weekend van september wordt er weer een dansfeest georganiseerd. Ik ga zeker weer, want dit smaakt duidelijk naar meer.

Vraag voor de organisatie; komt er de volgende keer een tentje waar je wat kunt eten, want alleen drank de hele avond was best veel 🙂

foto: Peter Vroon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!