Succesvol Beursplein voor 3FM Serious Request

Woensdag 6 september 2017

Door Redactie

Het Beursplein Serious Edition vanavond (woensdag 6 september), was een groot succes. In de Grote Kerk in Apeldoorn waren ongeveer 150 belangstellenden aanwezig en werden 58 matches gemaakt. Zo maakte Etos een mooie match met Atlant die op zoek waren naar invulling van hun ‘talentconcept’.

Tijdens de verschillende inspiratiesessies, die eerder dit jaar gehouden werden, kwam het idee voor een beursplein naar voren. Wethouder Nathan Stukker en Wijnand Speelman, dj bij NPO 3FM, verrichtten met een klap op de gong de openingshandeling van de avond die vraag en aanbod samen moesten brengen. Wethouder Nathan Stukker: ,,Ik ben erg blij met dit initiatief. Het is fijn om te zien dat de samenleving nu al uit de startblokken komt met ideeën om in actie te komen voor 3FM Serious Request.”

Online Beursplein
Om verbindingen te leggen tussen diverse partijen in de brede regio is er een online beursplein gemaakt. Via www.beursplein.sra17.nl  krijgt vraag en aanbod ook na deze avond de mogelijkheid om met elkaar te matchen om samen in actie te komen voor 3FM Serious Request.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!