Tattoo, voorkom impulsieve daad

Vrijdag 13 mei 2011

Door StrangeArt

Waar StrangeArt vandaag een mening over heeft

Is het plaatsen van een tatoeage. Niet het feit dat men een Tattoo plaats, dat is een persoonlijke keuze. Maar wat als dit plaatsen van de tatoeage in een impuls gebeurt?.
Een impuls waar men het hele leven mee geconfronteerd wordt. Bij de bijbehorende foto zie een jongen van pakweg 20 jaar, meerderjarig dus. Hij was trots op zijn Tattoo en ten volle bereid te poseren. Op de foto zie je de ene helft van de tatoeage, op de andere zijde van de nek is een even grote tatoeage te zien. Wat mij opviel is dat geen enkele kleding de tatoeage volledig kan bedekken (hooguit een Burka
Het permanente van dit soort verfraaiing, brengt mij op het idee om bij tatoeages een bedenktijd in te voeren. Vergelijk het met aankopen op internet of “kopen aan de deur”. Hierbij kun je nog tot een bepaalde tijd afzien van de koop. Zo’n bezinningstijd lijkt mij nodig bij het zetten van een tatoeage, al is het maar om impuls handelingen te voorkomen.
Er is al wetgeving voor Tattoo shops, er is een vergunning nodig en er zijn eisen wat betreft de hygiëne en veiligheid, De voedsel- en warenautoriteit is belast met de handhaving. Dus het wettelijke raamwerk wat betreft deze permanente versiering is er.
Leden van een politieke partij, grijp je kans en breng het landelijk een wachttijd ter sprake

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!