Tegel & Sanitair Apeldoorn voor droombadkamers en badkamertegels

Dinsdag 5 januari 2016

Door advertorial

Wanneer het tijd wordt om een badkamer te verbouwen of de vloer te voorzien van nieuwe badkamertegels, zitten we vaak met de handen in het haar. Waar moet je beginnen? Klanten van Tegel & Sanitair Apeldoorn maken zich daar geen zorgen over. Hier is veel keus voor elk budget en bovendien neemt dit bedrijf graag de ‘lastige’ aannemingsklus over.

Tegel & Sanitair Apeldoorn aan de Sleutelbloemstraat 10-12 is een leuke zaak. Verdeeld over twee verdiepingen zijn vele tegelsoorten en badkamersanitair te bewonderen. De grote collectie biedt mogelijkheden voor ieder badkameridee en elk budget. Wanneer je een mooie badkamer wilt voor een goede prijs en daarnaast ook nog eens verzekerd wilt zijn van betrouwbaar advies, service én garantie, dan stap je Tegel & Sanitair Apeldoorn binnen.

Sanitair en badkamertegels

In de showroom zijn vele wastafels, douchecabines en badmeubels opgesteld, van modern tot klassiek. Daarnaast is er een speciale collectie comfortbaden of douches voor ouderen of gehandicapten. Heel opvallend zijn ook de strakke glazen wastafelbladen en de luxe randloze toiletten. Voor ‘handenloze’ toiletten, dat wil zeggen: reinigen met water voor een natuurlijke frisheid, kun je eveneens bij Tegel & Sanitair Apeldoorn terecht.

Compleet nieuwe badkamer

Op verzoek maakt Tegel & Sanitair Apeldoorn graag een 3D-ontwerp voor de nieuw in te richten badkamer of doucheruimte, rekening houdend met de wensen én het budget van de klant. Tegel & Sanitair Apeldoorn kan daarna ook zorgen voor projectbegeleiding en installatie van de nieuwe badkamer. In de praktijk betekent dit dat de klant niets meer zelf hoeft te regelen. Van (vloer)verwarming tot tegelwanden en -vloeren, van installatie van bad en/of douche, toilet en wastafel tot kranen en accessoires, Tegel & Sanitair Apeldoorn zorgt voor alles.

Showroom badkamers

Het lijkt alsof je een snoepwinkel binnenstapt. Zoveel keuze aan badkamertegels met verschillende kleuren en motieven. Fraaie mediterrane motieven en leuke Franse tegeltjes staan zij aan zij met robuuste vloertegels en grote keramische tegels met houtuitstraling. Schitterend zijn ook de gestileerde tegels die een ruimte als een hal een luxe uitstraling kunnen geven.

De showroom biedt tal van mogelijkheden, wat kiezen soms lastig maakt, maar eigenaar Henk van Herwijnen adviseert de klant graag over de diverse mogelijkheden en alternatieve oplossingen. Prijsafspraken liggen vast en klanten worden getrakteerd op een kopje koffie.

Acht zekerheden

Tegel & Sanitair Apeldoorn werkt volgens het principe van de acht zekerheden:

  • Lage prijzen
  • Goede kwaliteit
  • Ruime keuze
  • Veel service
  • Uitstekend advies
  • Garantie
  • Thuisbezorging
  • En bovenal heel veel ervaring

Op zoek naar badkamer inspiratie? Breng eens een bezoek aan de showroom in Apeldoorn. Er gaat niets boven de collectie met eigen ogen zien. Pas dan komen materiaal, vormgeving en kleuren echt tot hun recht. Met vier zaken, allen zelfstandige ondernemers, hebben wij veel kennis in huis. Kijk voor de vestigingen in Apeldoorn, Emmen, Emmeloord en Schagen op de website www.tnsapeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!