Vintake, de persoonlijkste wijnspecialist van Apeldoorn

Dinsdag 1 december 2015

Door advertorial

Deze sommeliers helpen jou aan de betere wijnen. Niet vanuit voorraad, maar persoonlijk op maat vanuit een intake.

Wat is de intake?
De intake bestaat uit eenvoudige vragen zoals “hoe drink je je koffie?” en “eet je liever pure of melkchocola?”. Vragen die ogenschijnlijk niets met wijn te maken hebben, vertalen zij naar een perfect wijnadvies.

Grote ambities
Het hogere doel van Vintake is om het niveau van de wijnen in Nederland drastisch te verbeteren, te beginnen in Apeldoorn. Dit is hard nodig, want er wordt nog steeds teveel slechte wijn gedronken, constateren de sommeliers.

Wie zijn de sommeliers van Vintake?
Vintake bestaat uit Freek Zegwaard en Olaf van den Berg. Zij hebben hun ervaring opgedaan in de top-gastronomie en hebben in die tijd alleen met gepassioneerde vakmensen in de wijn gewerkt. Velen van hen zijn nu hun trouwe partners waar zij de beste wijnen bij inkopen. Hun werk is hun hobby en passie, en dat brengen zij graag aan jou over.

Ze benaderen hun klanten (particulieren, relatiegeschenken en horeca) vanuit klantgerichtheid, niet als doosjes-schuivers. Daarbij zijn ze zijn bekend met de betaalbare wijnen, en de meest zeldzame. Het concept draait op lage kosten, zonder winkelpand, zodat het budget maximaal besteed wordt aan de wijn. Ze zijn gevestigd op Vloer55 aan de Prins Willem Alexanderlaan 421 in Apeldoorn.

Ben je nog op zoek naar heerlijke wijnen voor de feestdagen? Wil je graag je gasten met de kerst imponeren met gastronomische wijn-spijscombinaties? Of heb je nog doordachte relatiegeschenken nodig voor jouw bedrijf? Ontdek dan Vintake Wijn op Maat en laat je adviseren door de persoonlijkste wijnspecialist van Apeldoorn!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!