The Dublin Legends: een avond voor de fans

Donderdag 17 oktober 2019

Door Peter Vroon

The Dublin Legends kwamen gisteravond, woensdag 16 oktober, de harten veroveren van de trouwe fans van de band. Het publiek bestaat uit een zeer gemêleerd gezelschap van jongeren en ouderen.

Gigant had daar goed in voorzien. Er waren stoelen voor ouderen die niet de hele avond konden staan. De Legends bestaan immers al heel lang en de trouwe volgers zijn niet weg te slaan bij de concerten. Heel mooi om te zien dat de muziek ook jongeren aanspreekt.

The Dublin Legends speelden 2 sets. De tweede set knalde van energie en het publiek zong ook bijna elk nummer mee. De band weet met hun charme het publiek in te pakken. gigant leek een pub waarin iedereen mee doet met het feestje.

Hun muziek werkt aanstekelijk en brengt hart en lijf in beweging. De band speelde versterkt akoestisch en de muzikale talenten van de bandleden werden ten volle benut. Een optreden om niet te vergeten en de belofte dat de heren volgend jaar weer terugkomen werd alom gewaardeerd. De vraag is dan alleen: Welke versie van de Legends staat dan op het podium, gezien de hoge leeftijd van de heren.

Popzaal Gigant, woensdag 16 oktober 2019, The Dublin Legends

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!