Help de bevolking van Oekraïne

The Olympic Voices gespot bij Shownieuws

Woensdag 1 augustus 2012

Door Redactie

Harry Vesseur / Twitter

Iedereen heeft er een mening over. Je kunt het leuk vinden of vooral niet. Toch kregen The Olympic Voices het voor het elkaar om met hun nummer en verslavende danspasjes inmiddels meer dan 22.500 kijkers te trekken op YouTube.

Dat werd ook gezien door Shownieuws, het programma dat onderdeel is van het SBS6 programma Hart van Nederland. Tot dat moment was het filmpje ruim 18.000 keer bekeken. Een reden voor de programmamakers om even op bezoek te gaan bij Voices Harry Vesseur, Ramon Soer en Wim de Vries. Laatstgenoemde is naast een Voice ook schrijver van het liedje.

Uit het interview blijkt ook dat Anky van Grunsven inmiddels zelf op de hoogte is van het liedje en zichzelf er niet voor schaamt het dansje te doen. Ze bewijst het per slot van rekening zelf door een foto (zie bovenin, bron: Twitter) te Twitteren waarom ze de “Doe de Anky”-dans doet met haar kinderen.

Na een mislukt EK en daarom weinig aandacht voor het EK-lied van EK The Voices, hebben de Apeldoornse heren van The Olympic nu wel een bescheiden hitje te pakken. Aandacht is er in elk geval voldoende.

Filmpje van The Olympic Voices kan je HIER terug zien op de site van Shownieuws. En hieronder dan nog één keer de clip:

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?