Theater Orpheus beloont deelnemers Midwinter Marathon met vrijkaarten voor De Marathon

Donderdag 2 maart 2017

Door Redactie

Orpheus

Als één van de laatste deelnemers finishen tijdens de Centraal Beheer Acht van Apeldoorn en tóch in de prijzen vallen! Dat overkwam Robert de Roo en 9 andere deelnemers die door Theater Orpheus worden beloond met 2 vrijkaarten voor De Marathon, de nieuwe Nederlandse musical die dit voorjaar in het theater in Apeldoorn te zien is. Kijk voor meer informatie over De Marathon en online kaartverkoop op: www.orpheus.nl.

Midwinter Marathon
Begin februari liep Robert de Roo, en met hem vele andere deelnemers, mee tijdens de Midwinter Marathon in Apeldoorn. Als één van de laatsten kwam hij over de finish, niet wetende dat hij daarmee alsnog in de prijzen viel. Theater Orpheus beloont namelijk de laatste 10 finishers met 2 vrijkaarten voor de musical De Marathon. ,,Wij vinden het een enorme prestatie, het überhaupt uitlopen van de Centraal Beheer Acht van Apeldoorn. Geheel in de sfeer van deze nieuwe musical belonen we daarom graag deze doorzetters”, aldus Meta Neeleman, directeur van Orpheus. Vanochtend nam Robert de tickets in ontvangst. ,,Wat een ontzettend leuke actie, ik ben erg blij met de vrijkaarten. Ik liep, zoals altijd, gewoon lekker in mijn eigen ritme en let totaal niet op als hoeveelste ik finish. Erg leuk om zo een prijs te winnen!”
De Marathon

Eerst was er de film over vier Rotterdamse garagemonteurs die het plan opvatten om een marathon te gaan lopen om de garage te redden van een faillissement. Nu is er de gelijknamige musical met gloednieuwe muziek van Thomas Acda. De Marathon gaat op zondag 19 maart aanstaande in première en is vanaf 17 mei te zien in Theater Orpheus.

Kaartverkoop
De Marathon is van 17 t/m 24 mei te zien in Theater Orpheus. Tickets zijn vanaf € 37,50 verkrijgbaar via orpheus.nl of bel 055 527 03 00 (dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?