Theater Orpheus biedt opnieuw podium aan Apeldoorns talent

Vrijdag 6 juli 2018

Door Redactie

Apeldoorns talent kan zich tot 1 oktober aanmelden voor SHOW Apeldoorn 2018

Speciaal voor talentvol Apeldoorn organiseert de Stichting Podiumactiviteiten Apeldoorn samen met Theater Orpheus voor het derde jaar op rij SHOW Apeldoorn. In SHOW Apeldoorn werkt podiumtalent samen, onder professionele begeleiding van o.a. Silvester Zwaneveld, aan een bijzondere voorstelling voor honderden toeschouwers in de Rabobankzaal in Theater Orpheus. Aanmelden kan via www.orpheus.nl/show.

Voorrondes

Ieder Apeldoorns (amateur)talent mag zich aanmelden voor SHOW Apeldoorn. Tijdens de voorrondes in oktober mogen alle kandidaten in een paar minuten zijn of haar talent laten horen en zien. Nieuw dit jaar is dat alle kandidaten een workshop podiumpresentatie wordt aangeboden voorafgaand aan de voorrondes, gegeven door Tim Koldenhof Producties. De professionele jury kiest uiteindelijk tien deelnemende acts die mee gaan werken aan SHOW Apeldoorn en onderdeel zijn van de eindejaarsvoorstelling in december. Voorgaande jaren waren er veel verschillende podiumdisciplines en uiteenlopende leeftijden vertegenwoordigd tijdens de voorrondes. Zo waren er bijvoorbeeld een goochelaar, paaldanseres, gitaristen, drummers, zangers en zangeressen, woordkunstenaar, een heuse marimbaband, acteurs en actrices, dansers en danseressen. Ieder talent is welkom!

Eindejaarsvoorstelling

Silvester Zwanenveld schrijft ook dit jaar weer het script van de eindejaarsvoorstelling, waarin verschillende podiumkunsten bij elkaar komen. Samen met verschillende professionals werken de deelnemers toe naar een mooie voorstelling waarin ieders talent, plezier en enthousiasme tot uitdrukking komt. Door SHOW Apeldoorn ondervinden de talenten aan den lijve hoe geweldig het is om op het podium te staan met onder andere professionele regie, techniek en belichting. Marij Wools, Hoofd Productie: ,,Het is geweldig om ieder jaar de deelnemers te zien groeien op het podium en te zien hoe er met een hecht team gewerkt wordt aan een professionele voorstelling”.

Stichting Podiumactiviteiten Apeldoorn

De Stichting Podiumactiviteiten Apeldoorn vindt dat iedereen in de gelegenheid moet zijn om van podiumkunst te genieten, zowel als publiek als op het podium. De organisatie van SHOW Apeldoorn is in handen van Theater Orpheus, in samenwerking met Silvester Zwaneveld, Gigant, Tim Koldenhof Producties en Fanuel Coenraad van Lapanouse Music. Het project wordt gesubsidieerd door diverse fondsen en het Orpheus  Ondernemerspodium.

Praktische informatie

De repetities vinden met name in de kerstvakantie plaats en de voorstelling is op vrijdag 28 december om 19.00 uur in Theater Orpheus.
Heb jij talent in muziek, zang, dans of toneel? Meld je dan nu aan voor SHOW Apeldoorn 2018! Aanmelden kan t/m 1 oktober via orpheus.nl/show

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Kunst Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!