Theater Orpheus opent tijdelijke theaterstore in Oranjerie

Donderdag 31 augustus 2017

Door Redactie

Apeldoorn Direct

Het nieuwe theaterseizoen staat op het punt van beginnen. Orpheus zet dit plezierige feit extra kracht bij, door in de week van 11 tot en met 16 september een bijzondere pop up theaterstore te openen in de Oranjerie. Een tijdelijke extra Orpheus-locatie midden in het centrum van Apeldoorn en waar de hele week leuke extra’s en acties plaatsvinden. Kijk op www.orpheus.nl voor meer informatie.

Pop up Theaterkassa
Orpheus opent op maandag 11 september om 10.00 uur de pop up theaterstore in het pand vlak naast Schuurman Schoenen, op de eerste verdieping in het winkelcentrum. Men kan er terecht voor een brochure met het gehele programma, flyers van specifieke voorstellingen en uiteraard zijn er medewerkers van Orpheus aanwezig om vragen te beantwoorden en tickets te boeken. De pop up theaterstore is geopend van maandag 11 tot en met zaterdag 16 september (maandag van 11.00 tot 17.30 uur, dinsdag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur, met koopavond tot 21.00 uur op donderdag). De hele week organiseert Orpheus er leuke extra’s zoals live optredens, gratis hapjes van de nieuwe menukaart en winacties.

Nieuw theaterseizoen
Na de rustige vakantietijd begint in de tweede helft van september het nieuwe theaterseizoen in Orpheus. Na een grondige renovatie van de foyer en het theaterrestaurant heropent het theater letterlijk haar deuren en trapt het nieuwe seizoen af met Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld, een voorstelling met maar liefst 48 zwanen op het podium. Er is meer: ook de DDF Crew, Yentl en de Boer, Tania Kross en Pieter Derks zijn in de openingsweek te zien in Orpheus. Het volledige programma is verkrijgbaar in de pop up theaterstore en te bekijken via www.orpheus.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!