Toplunch bij Omnizorg loopt als geoliede machine

Woensdag 13 december 2017

Door Marianne Zegwaard-Waanders

Het lunchmenu: gebakken polenta van broccoli, eendenborst, sperziebonen en jus. Chefkok Steve Sykes van De Keizerskroon en Omnizorg-kok Peter Poot waren gisteren, 12 december, verantwoordelijk voor de bereiding van de lunch bij Omnizorg. Afgelopen maandag berichtten wij over het lunchinitiatief van Carla Maessen, General Manager van De Keizerskroon. Een kort verslag van dit initiatief.

Ze werkten samen als een geoliede machine, aldus manager Jurrian Kuit van Omnizorg: ,,Het haakte perfect in elkaar, de sfeer was goed. Er schoven ongeveer 80 mensen aan, dat was meer dan we verwacht hadden. Ze hebben het heel erg gewaardeerd, zowel het eten als het initiatief. Al met al een mooie ervaring voor ons allemaal.” Peter Poot geeft aan dat de samenwerking met Steve heel goed ging en hij het heel mooi vond dit te mogen doen.

Carla Maessen geeft aan dat chefkok Steve Sykes er energie van kreeg: ,,Bruisend van energie kwam hij terug. Hij vond het super om te doen en gaf aan dit vaker te moeten doen, omdat het ook zo dankbaar werken was. Steve heeft een heerlijke middag gehad. Als je dat hoort en de reacties van Jurrian, dan weet je waarvoor je het gedaan hebt. Dan ben ik ook blij.” Bij Omnizorg gaat de trein weer door zegt Jurrian: ,,We kijken er echt met een goed gevoel op terug. En nu gaan we dan toch weer over tot de orde van de dag.”

Een spontane actie leidt op deze wijze tot een mooie actie en samenwerking. De goede gevoelens en energie die iedereen eraan heeft overgehouden zijn in deze tijd van het jaar misschien van nog meer betekenis. En wie weet geldt hier: goed voorbeeld doet goed volgen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Zorg

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!