Topopbrengst Douwe Egberts punten voor Voedselbank Apeldoorn

Woensdag 13 maart 2024

Door Redactie

De Voedselbank Apeldoorn en de Lions Club Apeldoorn organiseerden voor de zevende keer een inzamelactie van Douwe Egberts punten, resulterend in een indrukwekkende opbrengst van meer dan 1,7 miljoen spaarpunten. Deze punten vertegenwoordigen een waarde van 2.700 pakken koffie, die nu ter beschikking staan voor de klanten van de Voedselbank Apeldoorn.

Nationale betekenis

De inzamelactie, die sinds 2012 door Lionsclubs in het hele land wordt gehouden, heeft dit jaar een belangrijke mijlpaal bereikt met het overschrijden van het totaal aantal gedoneerde pakken koffie van één miljoen, een prestatie van nationale betekenis.

Vrijgevigheid

Het succes van deze inzamelactie is te danken aan de vrijgevigheid van individuen die hun Douwe Egberts punten hebben gedoneerd.

Het hele jaar door kun je je gespaarde punten inleveren bij de Voedselbank Apeldoorn, gevestigd aan Kanaal 147. In december 2024 lanceert de Lionsclub Apeldoorn opnieuw een inzamelactie. Dan kun je punten inleveren op meer dan 30 locaties verspreid over de stad. Je kunt de punten bewaren tot die tijd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!