Deze week twee films in premiere bij JT

Dinsdag 29 januari 2013

Door Redactie

Verliefd op Ibiza

Op het eiland waar veertigers dertig willen zijn, de dertigers twintig willen zijn en de twintigers de weg kwijt zijn, raakt een ensemble van personages verliefd op elkaar, en op Ibiza. Een feel-good film voor alle leeftijden vol humor, avonturen en menselijke inzichten.

Met hoofdrollen voor Jan Kooijman, Kim Feenstra, Sanne Vogel, Simone Kleinsma, Rick Engelkes, Gigi Ravelli, Jim Bakkum, Marly van der Velden, Lone van Roosendaal, Marius en Jasper Gottlieb en DJ Armin van Buuren. Ibiza! Het ultieme partyeiland.
De witste stranden, grootste clubs, beroemdste DJ’s en mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourverjaardag te organiseren dan daar?

Dertien mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet -of niet langer- haalbaar is, en zullen ze moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt.

Lincoln

In een door oorlog verdeeld land, waarin grote veranderingen noodzakelijk zijn, streeft Abraham Lincoln naar een vrij en herenigd land zonder slavernij.

Met zijn onuitputtelijke moed en vastberadenheid om te slagen, zullen de keuzes die hij maakt in deze kritieke fase, essentiële veranderingen teweegbrengen voor de komende generaties.
De film is geregisseerd door Steven Spielberg en de rol van Abraham Lincoln wordt vertolkt door tweevoudig Oscar® winnaar Daniel Day-Lewis.

Daarnaast maken Sally Field, David Strathairn, Joseph Gordon-Levitt, James Spader, Hal Holbrook en Tommy Lee Jones deel uit van de award-winnende cast. De productie van Lincoln is in handen van Steven Spielberg en Kathleen Kennedy. Het script is geschreven door Tony Kushner en is gebaseerd op een deel van het boek “Team of Rivals: The Political Genius of Abraham Lincoln” door Doris Kearns Goodwin.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!