Verlaat Gerda zinkend schip?

Maandag 11 april 2011

Door Ingeborg

Vandaag bereikte ons via Twitter het trieste bericht dat Gerda Kroeze, directeur Orpheus, ons gaat verlaten.  Ik was verbaasd en schrok tegelijkertijd. Dat had ik niet verwacht.
Ik vind Gerda leuk. Ze heeft hart voor het Orpheus, is het gezicht van het Orpheus en een goede zakenvrouw volgens mij. Daarom verbaasde mij dit bericht ook. Intimi natuurlijk niet, die weten wel dat ze aan het solliciteren is, of dat ze gevraagd is. Ik denk dat ze gevraagd is. Ben daar dan altijd wel nieuwsgierig naar, hoe gaat dat in ‘die kringen?’. Moet je dan ook een brief met cv sturen inclusief pasfoto? Dat zal toch wel niet?
Maar goed, Gerda gaat ons verlaten. Eerste indruk dus….balen! Dat was een goeie voor ons Apeldoorners.
Maar ik dacht ook…er is de gemeente net gevraagd om een kwart miljoen extra subsidie. Om ff een gat te dichten, rekeningen te betalen. Donderdag is dit aan de orde bij de PMA. Wanneer komt de volgende vraag om nog meer geld voor het Orpheus?
Is ze nu een zinkend schip aan het verlaten? Of is dat te erg gedacht? Toch speelde het even door mijn hoofd, ik zeg het maar eerlijk.

Oh ja, ze heeft een fantastische nieuwe job bij het Luxor Theater in Rotterdam gekregen. Per 1 september a.s. gaat ze daar beginnen. Is dat dan eigenlijk ook met een proeftijd van 2 maanden?
Ik gun het haar van harte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!