[VIDEO] 3FM Serious Request is begonnen

Dinsdag 19 december 2017

Door Redactie

Het zal bijna niemand zijn ontgaan: 3FM Serious Request is begonnen. Gisteravond (maandag 18 december) zagen duizenden mensen live op het Marktplein hoe de dj’s door Frans Timmermans werden opgesloten in het glazen huis. Of nouja, opgesloten. Dat verliep even wat anders dan andere jaren.

In plaats van de sleutel in het slot steken moest er dit keer op een knop gedrukt worden. Hiermee werden de dj’s op een draaischijf het huis ingedraaid. Die draaischijf gaat elk uur een keer open. Soms zit/staat er niks nieuws op, de andere keer staat er een gast te wachten om naar binnen te gaan.

De eerste nacht zit erop, de 3 dj’s gaan fris en fruitig een nieuwe dag tegemoet. RTV Apeldoorn, die 5 jaar lang het Glazen Huisje Apeldoorn deed, maar dat dit jaar niet mag omdat dat huisje te dichtbij het Marktplein staat, zendt vanaf vandaag 6 dagen lang uit vanuit ’t Cafeetje van Marja. Dit om radioverslag te doen van alle Apeldoornse initiatieven onder de naam Serious Apeldoorn. Iris Gotjé en Fabienne Heijenk maken een vlog voor de Facebookpagina. De TV doet dagelijks verslag van diverse inzamelacties, festiviteiten en maakt sfeerimpressies.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!