Help de bevolking van Oekraïne

[VIDEO] Multifunctioneel huis aan de Schotweg te koop

Woensdag 6 juni 2018

Door Martijn de Frankrijker

In een stad waar veel van de winkelgelegenheden gecentreerd en dicht bij elkaar liggen verwacht je niet snel een pand als dat op de hoek van de Schotweg en de Groeneweg. Uniek, niet alleen omdat het aan twee wegen ligt, maar vooral ook omdat het vroeger deels een winkel was. Hoe dat precies zit kun je zien in de video, gemaakt door Jeroen Reinders van Reinders Makelaars.

De huidige bewoners maakten van het oude winkelruimte geen gebruik, door het bijvoorbeeld als kantoor in te richten, zo vertellen ze. ,,Mijn kantoor bevindt zich in het ACEC-gebouw, maar het pand trok me al bij de eerste bezichtiging aan”, zegt één van hen. ,,Niet alleen de grote ramen in wat ooit de winkel was, maar ook de tuin en het zonnige dakterras maken het aantrekkelijk wonen. Helemaal zo dicht bij de stad, dat is heerlijk.”

In de video van Reinders is te zien hoe het allemaal in elkaar sluit. Een verrassend pand, met vele mogelijkheden. Combineer dat met de korte afstand tot de stad, de tuin én het dakterras en je hebt een gewilde woning. Zeker in een markt waar nog veel nieuwbouw aan de horizon staat, er in wijken van Apeldoorn aardig wat te vinden is, maar je in het centrum goed moet zoeken naar de echte parels.

Met in totaal 227 m2 woonruimte en 5 slaapkamers is er ruimte genoeg voor elk type familie, helemaal zij die van open ruimtes en zonlicht houden. Voor een buurt op 5 minuten wandelen van het stadshart is het opvallend rustig en met een prijskaartje onder de 3,5 ton zal ook deze Apeldoornse woning snel een nieuwe eigenaar vinden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?