[Video] Stadspark eerste stap voor oplossing braakliggend terrein

Vrijdag 23 januari 2015

Door Redactie

De afgelopen twee jaar werd met het twitteraccount @HotelWestpoint aandacht gevraagd voor de leegstand van kantoren in Apeldoorn. Inmiddels heeft hotel Westpoint zo goed als zeker een nieuwe bestemming gekregen. Tijd voor een nieuw project dacht de beheerder van het Twitteraccount.

Hij heeft besloten zich te gaan richten op een ander project in de stad, namelijk de braakliggende terreinen. De lege plekken zijn een uitdaging: “Kijk eens naar de plek waar het Juliana ziekenhuis heeft gestaan, het lijkt wel of de omgeving je toeschreeuwt om mee aan de slag te gaan. Het ziekenhuis is in 2012 gesloopt omdat er een grote zorglocatie gevestigd zou worden. Nu de nieuwbouw definitief voorlopig niet doorgaat, zou ik graag, samen met de omwonenden, tijdelijk er een park van willen maken. De komende tijd ga ik ideeën verzamelen en kijken welke omwonenden ook vinden dat de hekken weg moeten, zodat we het gebied kunnen gebruiken.”

Wij spraken met initiatiefnemer Robert van de Vliet over deze situatie. Op de hoogte blijven van de situatie omtrent het Juliana park? Volg @JulianaparkApld

 

Wil jij een stadspark op het terrein van het voormalig Juliana ziekenhuis?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!