Voedselbank Apeldoorn doet oproep om vegakaarten te doneren

Maandag 30 oktober 2023

Door Tristan Zandstra

De voedselbank doet een oproep aan mensen om de vegakaart van de Postcodeloterij te doneren. Momenteel worden de jaarlijkse vegakaarten van de Postcodeloterij weer uitgedeeld. Leden van de Postcodeloterij krijgen een cadeaukaart ter waarde van €12,50. Met deze kaart kan je bij de Albert Heijn vegetarische en biologische producten kopen.

Voorgaande acties

De voorgaande acties van de voedselbank waren erg succesvol. Zo kreeg de voedselbank tijdens de eerste actie in 2020 bijna 700 kaarten. Anna Weuring, werkzaam bij de voedselbank in Apeldoorn was destijds erg positief verrast. ”Het was echt overweldigend, ook de klanten waren ontzettend dankbaar.” Met deze actie heeft de voedselbank veel mensen kunnen voorzien van extra vegetarisch en biologisch eten. Ook dit jaar hoopt de voedselbank hun klanten dat beetje extra te kunnen geven.

Doneren

Wil jij je vegakaart zelf niet gebruiken? Dan kan je deze doneren aan de voedselbank, die zijn daar heel erg blij mee. Klanten kunnen dan hun eigen boodschappen kiezen.

LET OP: Het is noodzakelijk om de kaart eerst te activeren voordat je deze doneert. Anders is de kaart niet te gebruiken en is de donatie waardeloos. De kaart activeren doe je door middel van je eigen gegevens in te vullen. Ook is het handig om de kaart zo snel mogelijk te doneren, vanwege de korte actieperiode.

Meer informatie

Je kan de kaart opsturen naar Kanaal Noord 147, 7317 AB Apeldoorn. De kaart langs brengen en in de brievenbus gooien kan ook op hetzelfde adres. De actieperiode loopt van 30 oktober tot 19 november.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!