Volgende artiesten Bevrijdingsfestival Apeldoorn bekend

Vrijdag 31 maart 2023

Door Redactie

Begin maart maakte de organisatie de komst van rock- en countryzanger Waylon bekend, daarover lees je hier meer. De Apeldoorner is dé grote naam op het programma. Het Apeldoornse Bevrijdingsfestival heeft ook het volgende deel van de line-up bekendgemaakt. Tot nu toe bevat de line-up een aardig Apeldoorns-tintje, met in ieder geval twee Apeldoornse bands. Wie zijn deze artiesten en wat mag Apeldoorn verwachten?

Ruben Annink

De singer-songwriter staat bekend om zijn klassiekers met hedendaagse sound. Ruben omschrijft zijn werk zelf als “het levenslied van mijn generatie”. De singer-songwriter schrijft muziek vanuit zijn eigen ervaringen, over hedendaagse thema’s met de klanken van Nederpop, volksmuziek en een vleugje urban.

Meneer van Zanten

Met ruim twintig jaar ervaring is Meneer van Zanten geen onbekende meer. De Apeldoornse band bestaat uit vijf leden en speelt alleen maar eigen nummers. Het genre van de band is Nederlandstalige rock.

Yellow Pearl

Deze Apeldoornse pop/rock/soul-formatie beschikt over verschillende radiohits. De eerste single van de band, “For You and Me”, was meteen een radiohit na hun eerste tv-optreden bij het Nationaal Songfestival. Daarna tekenden ze onder andere een contract bij Sony/BMG, een Amerikaanse platenmaatschappij.

Het gratis toegankelijke festival, op het tot festivalterrein omgebouwde Zwitsalpark, opent vrijdag 5 mei om 12:00 uur de poorten voor publiek en eindigt om 00:00 uur. Voor meer informatie over de line-up kunt u terecht op de website, Facebook of Instagram van het festival.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!