Vos Techniek genomineerd voor Femme Tech Bedrijven Award 2014

Woensdag 22 oktober 2014

Door Redactie

© Techniek Talent

In de regio Apeldoorn is het bedrijf Vos Techniek genomineerd voor de Femme Tech Bedrijven Award 2014. De award wordt elke jaar uitgereikt aan bedrijven die zich met succes inspannen om meer vrouwen te werven en te behouden.  Vos Techniek is een van de tien technische bedrijven die kans maakt op een award.

In de categorie kleine bedrijven (tot 50 medewerkers) zijn vier genomineerden, in de categorieën middelgroot (50-250 medewerkers) en grote bedrijven (meer dan 250 medewerkers) dingen ieder drie bedrijven mee naar de prijs. Een vakjury onder leiding van Titia Siertsema, voorzitter van UNETO-VNI, zal de winnaars bepalen. Op 11 november worden de awards uitgereikt.

De Femme Tech Bedrijven Award is een initiatief van TechniekTalent.nu en wordt voor de vierde keer uitgereikt om bedrijven die het goed doen op het gebied van vrouwen en techniek in de schijnwerpers te zetten. Dit jaar is er voor het eerst een prijs voor bedrijven van verschillende omvang. “In het verleden werden alle bedrijven langs dezelfde meetlat gelegd en wonnen meestal grote bedrijven met een professionele HR-afdeling. Omdat we ook kleine bedrijven willen stimuleren om deel te nemen en de kans te geven om te winnen, hebben we er nu voor gekozen prijzen uit te reiken in de categorieën klein, middelgroot en groot. Per categorie gelden verschillende criteria”, aldus Chris van Bokkum, directeur TechniekTalent.nu.

De award wordt uitgereikt tijdens de Femme Tech Dag op 11 november aanstaande in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!