Help de bevolking van Oekraïne

Vrijwillige Actiestarter

Woensdag 20 februari 2019

Door ApeldoornPaktaan

Plan International Nederland is een internationale kinderrechtenorganisatie die werkt aan het realiseren van gelijke rechten en kansen voor meisjes en het verbeteren van de levensomstandigheden van meisjes en jongens in ontwikkelingslanden. Plan International werkt aan een wereld waarin meisjes dezelfde rechten en kansen krijgen als jongens, zodat alle kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen.

Als actiestarter heb je één doel: een leuke actie organiseren en daarmee geld inzamelen om het leven van meisjes te verbeteren. Ze zoeken daarom aanpakkers. Verder is het mooi als jezelf creatieve ideeën hebt voor een inzamelingsactie. Maar ben je wat minder creatief en wil je je wel graag inzetten? Dan staan zij altijd voor je klaar om mee te denken. Een inzamelingsactie hoeft niet groots te zijn. Hoe klein de actie ook is, iedere bijdrage helpt.

Op de website www.voorplan.nl kan iedereen een eigen actie starten om geld in te zamelen voor meisjes (en jongens) in ontwikkelingslanden.
Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Zorg

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?