Vrijwilliger inloopspreekuren Samen055 locaties

Woensdag 15 februari 2023

Door Apeldoorn Pakt aan

Samen055

Samen055 is op zoek naar vrijwillige gastheren/gastvrouwen voor de Samen055 locaties in de Maten, locatie de Stolp en in Apeldoorn Noord, locatie Zilverschoon.

Ben jij een goede informatieverstrekker, stap je ook op mensen af en lijkt het je leuk om het eerste aanspreekpunt te worden op de locaties?

Waarschijnlijk zijn ze dan op zoek naar jou!

Voor de inloopspreekuren van Samen 055 zijn ze op zoek naar vrijwilligers die minimaal één dagdeel in de week op de locatie van Samen 055 bezoekers te woord willen staan.

Bezoekers komen met allerhande vragen binnen en jij bent het eerste aanspreekpunt.
Je biedt een luisterend oor en een kopje koffie aan. Je beantwoordt de vraag zelf of zorgt voor een warme overdracht naar de juiste organisatie of activiteit binnen of buiten de locatie van Samen 055.

De netwerkorganisatie Samen055 zorgt er op 4 locaties in de verschillende wijken van Apeldoorn voor dat inwoners passende hulp krijgen. Samen055 bestaat uit de organisaties; Centrum voor Jeugd en Gezin, Don Bosco, Gemeente Apeldoorn, MEE-Veluwe, Stimenz en Zuid doet Samen.
Alle inwoners van Apeldoorn kunnen hier terecht met hun vragen.

Kijk voor meer informatie/aanmelding op: Stimenz Noordwest | Apeldoorn Pakt Aan

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581. Kijk voor meer vrijwilligersvacatures op: www.apeldoornpaktaan.nl

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!