Vrijwilligers van de Kap in het zonnetje gezet tijdens jaarlijks Dankjewel-feest

Woensdag 27 november 2019

Door de Kap

Het Boshuis in Klarenbeek zat goed vol tijdens het jaarlijkse Dankjewel-feest. Een middag vol met activiteiten, zoals een pubquiz en een formeel moment waarop verschillende vrijwilligers gehuldigd werden.

,,Mooi om alle andere vrijwilligers eens te ontmoeten”, vindt een van de aanwezige vrijwilligers. ,,We zijn net feestelijk ontvangen met accordeonmuziek.”  De vrijwilligers van de Kap werden eens verwend, in plaats van dat ze de handen uit de mouwen steken voor een ander.

Sommigen doen al 25 jaar trouw vrijwilligerswerk. Tijdens de pubquiz kwam een voor ieder – zelfs voor de organisatie – onverwachte bezoeker binnen: niemand minder dan Sinterklaas. Hij vroeg aandacht voor wat bijzondere zaken bij de Kap. Ook de directeur moest bij de Sint komen. Gelukkig had hij slechts mooie woorden. Een gezamenlijke maaltijd sloot het feest af.

De reacties waren enthousiast. ,,We zijn getrakteerd op een buffet vol lekker eten, maar het belangrijkst is de gezelligheid”, zegt een vrijwilliger. ,,We hebben niet vaak de gelegenheid om andere vrijwilligers te ontmoeten. Nu maken we plezier met elkaar. En natuurlijk is het fijn dat we van de Kap zo’n blijk van waardering krijgen.”

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?