Vue Filmfestival is van start gegaan

Zaterdag 18 augustus 2018

Door Peter Vroon

Het jaarlijkse Openlucht Festival, georganiseerd door  Vue Apeldoorn  en  Accress,  opende vrijdagavond 17 augustus dit jaar voor de eerste keer haar deuren.  Judith en Christien (mijn dochter en vrouw) waren erbij. Dat het Festival populair is bleek wel uit het hoge aantal bezoekers, zo’n 2000 mensen bezochten de openingsfilm ‘Mission: Impossible – Fallout’ waarin Tom Cruise schitterde.

Deze spannende film zette de toon voor de rest van het festival. Moeder en dochter gingen gewapend met eigen stoelen en hapjes richting het festivalterrein, kenmerkend voor het gebeuren in Park Berg en Bosch. Heerlijk ontspannen genieten op je eigen manier. De dames hadden wel voldoende warme kleding aan en een deken om niet te verkleumen. De temperatuur daalde snel in de loop van de avond.

Commentaar van de dames: ,,Wat is er heerlijker dan naar een film te kijken en als je naar boven kijkt de prachtige sterrenhemel te bewonderen.”.

Het filmfestival is een combinatie van gezelligheid en genieten in de openlucht. Moeder en dochter gingen dan ook voldaan naar huis om komende dinsdag weer terug te komen voor de “ladiesNight “.

Klik hier voor het programma

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Festival Film

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!