WAAR Apeldoorn gaat verhuizen

Dinsdag 5 september 2023

Door Kevin van Es

WAAR Apeldoorn blijft behouden voor de Apeldoornse binnenstad. De cadeau- en lifestylewinkel laat middels een bericht op Facebook weten het pand aan de Marktstraat te gaan verlaten. De winkel is aan het einde van dit jaar te vinden aan de Hoofdstraat. In het bericht wordt gesproken over ‘een iets kleiner, maar prachtig pand’. Begin van dit jaar ontving Liane Roeterd de sleutel uit handen van de voormalige eigenaar, Jennifer van Vliet. De huidige eigenaresse licht de verhuizing toe.

De keuze

“Toen de huur afliep stond ik voor de keuze: blijven of verhuizen. Ik merkte aan de Markstraat een magere aanloop qua klanten. Momenteel heb je aan de Marktstraat nog 2 winkels, de rest is allemaal horeca. Ook gaat er met de plannen vanuit de gemeente de komende tijd veel veranderen op het Marktplein, in de Markthof en bij het KPN-gebouw. Wellicht heb ik over drie jaar wel spijt, maar het voelt als de goede keuze,” vertelt Liane.

Positieve reacties

De positieve reacties vanuit haar cirkel vergroot dit gevoel bij Liane: “Vooral veel klanten vertellen dat ze denken dat ik de goede keuze heb gemaakt.” Ook onder het Facebook-bericht staan veel positieve reacties, ze wensen Liane vooral veel succes en geluk in haar nieuwe pand. Zelf is de eigenaresse positief over het nieuwe pand en het nieuwe avontuur: “De buitenkant is waanzinnig, het pand zelf is een stukje kleiner.”

Verhuizen

Momenteel is Liane met het uitzoeken van de spullen aan de Marktstraat: ‘we bekijken wat er wel en niet meegaat.’ Naar verwachting opent WAAR begin november haar deuren aan de Hoofdstraat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!