Wat te doen dit weekend in Apeldoorn?

Vrijdag 17 juli 2015

Door Redactie

Het is bijna weekend! Weet jij al wat je met je vrije dagen gaat doen? Nog geen idee? Dan heb ik 5 leuke tips voor je dit weekend!

Vrijdag 17 en zaterdag 18 juli: Lumido Lichtjesfestival in Berg & Bos

Park Berg & Bos staat vanaf dit weekend weer in het teken van Lumido! Geniet van de romantische sfeer in het compleet uitgelichte park rondom de bosvijver. De bijpassende muziek, de verrassende vernieuwingen op het water met de bijbehorende gondels maken het plaatje helemaal compleet.

 
 

Gehele weekend: Paardenspektakel Beekbergen

Tot en met zondag 19 juli vindt het Paardenspektakel Beekbergen plaats. Tijdens dit evenement  is er gedurende vier dagen meer te beleven dan alleen mensport. Zo vind je er diverse lifestyle winkels, een hoedenmaakster en diverse andere gezellige shops en eetgelegenheden. Voor de jonge bezoekers is er een speciale kinderhoek met een springkussen en andere activiteiten.

 
 
Zaterdag 18 juli: Gratis Tai Chi-les in het Verzetstrijderspark Apeldoorn

Als je de hectiek van alledag eens op een bijzondere manier wilt ontvluchten, dan is Tai Chi in ’t park een aanrader. Op alle zaterdagen in de maand juli kun je in het Verzetsstrijderspark in Apeldoorn terecht voor een gratis les. Vanaf 09.00 uur doe je heerlijke, ontspannen oefeningen en daarna worden nog wat demonstraties gegeven door Max en een groep meer ervaren leerlingen. In het groen, onder machtige bomen. Wil je dit aan den lijve ervaren?
 
 

Zaterdag 18 juli: Festival Theater op ’t Zand

Voetjes in het (Kootwijker)zand deze zaterdag met het unieke gezinsfestival Theater op t Zand! Van 13.00 tot 21.00 uur is de omgeving rondom de uitkijktoren een steeds wisselend decor voor artiesten, workshopleiders, clowns en muzikanten. Het festival leent zich prima in combinatie met een fietstocht of wandeling. Rust uit op een kleedje onder het genot van een drankje en een hapje dat ter plekke verkrijgbaar is.
 
 

Zaterdag 18 juli: Kofferbakverkopen langs het Kanaal

Langs het prachtige Apeldoorns Kanaal vindt iedere zaterdag in juli en augustus de kofferbakverkoop plaats. Ruim 300 aanbieders presenteren hun allerhande voor een zacht prijsje. De kofferbakverkoop start omstreeks 9 uur en eindigt rond 14:00 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!